Konikleci,
(pane ani paní se mi k tomu jaksi nedá použít, tak to vynechávám, nikoli, že bych Vám nechtěl projevit Úctu)
vy mi snad umíte číst myšlenky. Doufám, že se omezíte jen na tyto ohledně www stránek obce, jinak bych raději, abyste si je nechával pro sebe, máte-li skutečně tuto schopnost. Aktuálnost, obrázky, přitažlivost namísto hloupých textů s pravopisnými chybami - ANO! ANO! ANO!
Už jsem se s tím dříve obrátil i na Petra Chramostu, který má tuto problematiku v obci svěřenu a nabídl mu svoji pomoc (bez nároku na odměnu, abychom měli jasno). Předvedl mi, že práce se stránkami je docela nechutně těžkopádná. Jenom změna struktury menu zabrala několik večerů! Kdyby se tak obtížně mělo pracovat i s tímto fórem, tak už bych dávno GM nedělal.
Snad ho společně přimějeme k tomu, aby vedle spousty jiných záležitostí, kterým se věnuje, obrátil pozornost i tímto směrem. Plně s Vámi souhlasím, že jde o věc důležitou, kterou není možno podceňovat. WWW stránky jsou vizitkou obce a měly by mít precizní Úroveň. Dokonce bych raději snesl, kdyby jejich části byly přechodně označeny jen symbolem "v rekonstrukci". Fotky na stránkách jsou nejen neaktuální, ale i bídné kvality. Vystihl jste to přesně - jako by se u nás zastavil čas počátkem roku 2006.
A nelekněte se - sloučím Vaše téma s jedním dřívějším - Vámi zvolený název je výstižnější a jsou prakticky o tomtéž.
P.S.:
Pro zajímavost, kdyby Vaše nadpřirozené schopnosti nezahrnovaly čtení mojí e-mailové korespodence, tak mi jeden z mých mediálních poradců napsal mimo jiné toto: "Koniklec je velice inteligentní, hezky píše, ..."