Grygovské otevřené fórum

Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání  

Novinky:

přesun na stránky
Pro přesun na obecní internetové stránky klikněte na logo

Autor Téma: Ulítlej rock  (Přečteno 6200 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Marek Fila

• Nováček
  • *
  • Oblíbenost: +0/-3
Ulítlej rock
« kdy: Srpen 30, 2009, 13:28:36 odpoledne »

Včerejší akce v Grygově byl opět propadák. Organizace mizerná, pořadatatelská služba mizerná a účast zrovna tak. Pořadatelé neumí nebo nechtějí nikoho omezovat v pití, takže jako vždy byla velká část hostů sjetá pod obraz, přesto se jim pořád nalévalo, protože kšeft je kšeft.
Taková megaakce a lidí pár desítek, takže aspoň do těch nalít co se dá. Všichni na ty rádoby skvělé akce pánů Kubáčka a Chramosty kašlou, protože jinde se pobaví mnohem lépe. Prostě hlavně dělat akce a zábavy za každou cenu.
IP zaznamenána

Tom

• Administrátor
  • Mladší člen
  • Oblíbenost: +95/-41
Re: Ulítlej rock
« Odpověď #1 kdy: Srpen 30, 2009, 17:55:54 odpoledne »

Děkuji panu Filovi za jeho názor na včerejší akci.

Jsem zde jmenován, tak si dovolím trochu odpovědět.

Pan Fila ve svém příspěvku používá nekonkrétní slovní obraty jako "všichni", "velká část", "pár" nebo "opět", které mohou být (a také jsou) poněkud zavádějící.

Pokusím se tedy shrnout fakta, abychom věděli, o čem se vlastně bavíme.

- Koncert rockových kapel nazvaný "Ulítlej fest" pořádal pan Oldřich Liška z firmy Rosnička, který u nás v Grygově provozuje obchod se smíšeným zbožím a drogerii.
- z výše uvedeného je celkem patrné, že pořadatelem nebyla ani obec, ani Kubáček nebo Chramosta. Akce byla řádně nahlášena na OÚ, z čehož by si mohli vzít příklad i jiní organizátoři v minulosti.
- já sám jsem celou akci uvítal, protože dle mého názoru produkce tohoto druhu na území obce ještě neproběhla
- akce se konala od 13 hodin na zahradě místní sokolovny, trvala do 1. hodiny ranní
- na koncertu jsem byl osobně přítomen okolo 16. hodiny, poté jsem tam pobyl od 20 do 1 hodiny v noci
- v nabídce občerstvení se objevilo nejen obligátní "pívo a párek", ale také míchané nápoje neboli koktejly alkoholické či nealkoholické, řízky, guláš (nejen dle mého názoru vynikající) a další
- akci moc nepřálo počasí, pršet přestalo v podstatě těsně před začátkem, ale i přesto měl poslední platící návštěvník pořadové číslo vstupenky 119. To je číslo běžně dosahované společenskými organizacemi při jejich akcích v obci.
- co se týká počtu podroušených lidí na zmíněné akci, dosahoval obvyklého procenta na akcích podobného zaměření, ať už je pořadatelem kdokoliv
- na akci dle mých informací nebyl zaznamenán žádný incident, rvačka nebo něco podobného. Jen v několika případech návštěvníci požadovali slevu na vstupném, či dokonce vstupné zdarma. Pokud je za mizernost organizátorů považována skutečnost, že chtějí po návštěvnících oprávněně vstupné, pak má pan Fila pravdu. Výtky k organizaci jsem nezaznamenal.
- na koncert přijeli fanoušci uvedených skupin např. až z Mostu
- úspěšnost celé akce, která se konala v Grygově poprvé, nechť zhodnotí její pořadatel, pan Liška

Obecně lze říci, že některé kulturní akce nejsou v Grygově přijímány s otevřenou náručí. Z minulosti bych jmenoval např. divadelní představení se zhruba pěti diváky nebo koncert dechovky, který sledovali v podstatě sami pořadatelé.

Znamená to tedy, že bychom neměli nic pořádat a raději měli jet na akci do Týnce či Náměšti a nadávat na poměry? Dle mého skutečně ne.

Závěrem bych chtěl kostatovat, že uspořádání akce jakéhokoliv charakteru zabere dosti času a je třeba vyvinout určitou dávku organizačního talentu, který není dán do vínku každému.

Uvítám, pokud pan Fila nebo někdo jiný přijde se zajímavým nápadem a bude chtít ukázat ostatním, jak takové věci dělat. Možnosti jsou  v podstatě neomezené.

Pořádáním společenských akcí nikdo nevyjadřuje sympatii či nesympatii se současnými představiteli obce, jako fyzická či právnická osoba si můžete pronajmout sokolovnu či její část a akci dovést do úspěšného konce. Výsledek pak bude vizitkou organizátora.

Podmínky pronájmu sokolovny najdete zde:
http://www.grygov.cz/index.php?id=114

Případně můžete zavolat přímo na obecní úřad - tel. 585 393 262, nabídky jsou vítány.

Přeji Vám všem hezký den!
Ing. Tomáš Kubáček, starosta obce

IP zaznamenána

Janina

• Mladší člen
  • **
  • Oblíbenost: +22/-6
« Odpověď #2 kdy: Srpen 30, 2009, 19:12:37 odpoledne »

Já ke včerejší akci jen tolik,že by neuškodilo,trochu ohleduplnosti k občanům,kteří  bydlí v okolí sokolovny,protože poslouchat randál 12 hodin je teda mazec.Tot k pořadatelům.
Jana
IP zaznamenána

Hobby

• Mladší člen
  • **
  • Oblíbenost: +12/-5
« Odpověď #3 kdy: Srpen 31, 2009, 08:32:08 dopoledne »

Paní Jana asi nejspíš bydlí poblíž sokolovny, když chce, aby pořadatelé byli ohleduplní k okolí a buď hudbu vypnuli úplně či ji ztlumili tak, aby ji nikdo v okolních domech neslyšel. V takovém případě je lepší nic nepořádat .....
Můj názor je takový, že jestliže se někdo nastěhuje vedle areálu či budovy, kde se konají 10xza rok takové akce podobného stylu či jiné  kulturní akce, kde se ozývá poměrně hlasitá hudba, měl by si zavčas zvyknout, že tomu tak je, jinak buď bude znepříjemňovat pořadatelům a návštěvníkům život nebo se z toho v opačném případě zblázní.  :) 
U sokolovny máme již jednoho takového "milovníka hudebních akcí" občana pana Velima, který bohužel propadl do té druhé skupiny lidí a za okna si dává matrace, fotí je a posílá to na obecní úřad.....  :potlesk:   
Doufám, že paní Jana a jí podobní kritici zavčas pochopí, že akce v areálu sokolovny jsou pro občany a ne proti občanům Grygova.  Toť k příspěvku paní Jany !!
Pan Fila byl nejspíš na jiné rockové akci a spletl si Grygovské fórum, protože to co píše je jen jeho subjektivní názor a trochu mimo !!!
K té akci "Ulítlej fest" je to můj názor, ale byl to super odvaz a doufám, že bude mít v příštím roce pokračování !!!!! Jak psal pan starosta akce se opravdu podařila!!! Děkuji za to pořadatelům!!!  :radost:
IP zaznamenána

Marek Fila

• Nováček
  • *
« Odpověď #4 kdy: Srpen 31, 2009, 08:44:34 dopoledne »

Možna přijeli fandové kdovíodkud, ale Grygovčáků tam byl poskrovnu. Negativní reakce na grygovské akce nejsou jen ode mě, slyšel sem jich už hodně.
Je jedno kdo je pořadatelem, obecní úřad to povoluje a podporuje.
Prostě jen říkám, že většina lidí kašle nebo nadává na tyhle zábavy. Jen se zeptejte grygovčáků, kteří na tychle zábavy nechodí, co si o nich myslí. Řekou vám to samé.
IP zaznamenána

Hobby

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #5 kdy: Srpen 31, 2009, 08:52:18 dopoledne »

Za to, že OÚ podporuje a povoluje takové akce moc děkujeme. Takové  profesionální akce se musí podporovat !!! Pane Fila, nechápu proč jste nešel do Velkého Týnce na dožínkovou zábavu (tam to byl jistě odvaz), nemusel byste teď trávit čas psaním takových subjektivních nesmyslů !!!
Akce se povedla a na Grygov 120 platících lidí je opravdu dost.   :potlesk:
IP zaznamenána

Marek Fila

• Nováček
  • *
« Odpověď #6 kdy: Srpen 31, 2009, 09:32:02 dopoledne »

Bydlím taky v Grygově, naštěstí ne u sokolovny ani za tratí. To říkám proto, že ten šílený hluk z akcí, které se tu pořádají, se mě až tolik netýká.
V sobotu večer jsem se byla projít po Grygově, abych slyšela ten rámus zblízka.
Vy se pane starosto divíte, že si někdo stěžuje? Já bych se spíš divila, kdyby si ti co poblíž bydlí nestěžovali. Protože ten rámus, kterému někdo říká hudba, byl šílený! A lidí tam sedělo opravdu poskrovnu.
Dělat takové hlučné akce v obci mezi obytnými domy, to je opravdu vrchol arogance a asociálního cítění. A tohle obecní úřad podporuje!?
IP zaznamenána

Hobby

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #7 kdy: Srpen 31, 2009, 09:47:41 dopoledne »

žádám Vás, abyste nepsala takové nesmysly, všechny akce pořádané v Grygově jsou pro občany ne pro OÚ (který chválím za to, že je podporuje a povoluje) a ještě jednou upozorňuji, že dá velkou práci, aby akce dopadla jak finančně tak i organizačně dobře. Víc lidí jako jste Vy, tak dopadne Grygov jako za minulého starosty, kdy v Grygově "chcípnul pes" !!!
Navíc nekritizujte akci na, které jste nebyla ... protože byla opravdu organizačně zvládnutá !!!!!  :potlesk: 
IP zaznamenána

Hobby

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #8 kdy: Srpen 31, 2009, 09:54:43 dopoledne »

a ještě něco, nevím kdo z rodičů bude šťastnej, když se všechny akce přestěhujou mimo obec například do hájku a grygovská děvčata budou chodit v noci domů.  :potlesk:   Asi nejste rodič, když píšete, že akce tohoto typu by se měli konat mimo obytnou část ?! Opravdu nevím, kdo je arogantní a asociální, ale OÚ to jistě není. Nevím, kde jste viděla nebo slyšela, že se akce konají mimo obec, opět Váš subjektivní názor .... ?!
IP zaznamenána

Janina

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #9 kdy: Srpen 31, 2009, 10:23:14 dopoledne »

No tak já bydlím v paneláku a ten hluk byl slyšet až sem.Mí rodiče v ulici Valentova bydlí už přes 30 let a nevidím důvod proč by se měli "stěhovat" a rozmýšlet, kde jako asi  budou bydlet.

Grygovská děvčata at si domů chodí,kdy chtějí a jak chtějí.Pro nás třeba jezdili rodiče.

A akce,kde není slyšet vlastního slova lidé na sebe jen čučí,pže jim nic jiného nezbyde je opravdu plnohodnotná. :potlesk:
IP zaznamenána

Hobby

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #10 kdy: Srpen 31, 2009, 10:44:43 dopoledne »

To Janina: asi na takové akce nechodíte, z důvodu, abyste na někoho "nečučela"  :)  já si jdu zatančit a v pauze si můžu v klidu povykládat, ale to asi neznáte, když tvrdíte takové bludy!!!
Myslím si, že Vaši rodiče jsou již zvyklí nebo ne ?! O stěhování jsem se  tu vůbec nezmiňoval, přečtěte si pořádně co jse tu psal!
Jinak, aby na akce pro děvčata jezdili rodiče ... nevím, ale jste asi trochu jinde a v jiném století.  :)   a přál bych Vám organizovat akci mimo obec. To bude určitě narváno ....   :potlesk:
IP zaznamenána

Janina

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #11 kdy: Srpen 31, 2009, 11:05:42 dopoledne »

Stěhování bylo psáno schválně v uvozovkách no ,nepochopil jste to ,nevadí..
A jak chodí nebo jezdí děvčata ze zábav je mi opravdu jedno,zařídit se to dá všelijak.
To už jsem ale mimo téma.A neosočujte lidi,že píšou bludy a  že mají subjektivní názory,protože vy je máte také.
IP zaznamenána

Janina

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #12 kdy: Srpen 31, 2009, 11:23:05 dopoledne »

To bylo poslední co jsem k tomuto tématu napsala.

S pozdravem Janina
IP zaznamenána

Hobby

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #13 kdy: Srpen 31, 2009, 12:46:57 odpoledne »

Nikoho neosočuju, jestli jste to vzala osobně omlouvám se Vám. Jen mě trochu naštvalo, to jak píšete, že na zábavách na sebe nemůžou lidé mluvit přes hluk hudby a jen na sebe čučí, to mi přišlo trochu utažené za vlasy.

Jinak jsem rád, že už se k tomu nebudete více vyjadřovat. :)
IP zaznamenána

Eva

• Nováček
  • *
  • Oblíbenost: +0/-1
« Odpověď #14 kdy: Září 01, 2009, 09:29:52 dopoledne »

Vidím, že tady kdokoliv se vyjádří negativně ke grygovským zábavám,  je jeho názor okamžitě zesměšněn a rozdupán afresivním výpadem pana s názvem Hobby (pod kterým by se docela dobře mohl skrývat pan Chramosta, který má agresivity na rozdávání).
Samozřejmě že jsou to subjektivní názory lidí. Nebo si myslíte, že jediný objektivní názor máte vy?
IP zaznamenána

Petr Chramosta

• Administrátor
  • Superčlen
  • Oblíbenost: +192/-32
    • Skupina Žízeň
« Odpověď #15 kdy: Září 01, 2009, 10:20:24 dopoledne »

O víkendu jsem byl na chatě v Krásném a tak jsem na sobotní akci jsem bohužel nebyl. Nemohu tedy posoudit zda byla, či nebyla hlučná.

Mrzí mne, že mne kdokoliv označuje za agresivního. Osobně se považuji spíše za klidného pacifistu.

Přispěvatele Hobbyho znám osobně. Má s požádáním akcí bohaté zkušenosti (je to tak Tome :-).
Rozhodně však odmítám SKRÝVÁNÍ. Zde na fóru vystupuji pouze pod svým jménem proto, že se nestydím za své názory a nic mne zatím nenutí to měnit.     
IP zaznamenána
Kéž nebe spustí záchranný pás, půjde-li proti nám, to co je z nás.

Hobby

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #16 kdy: Září 01, 2009, 11:44:42 dopoledne »

a s tím mohu Petře jen souhlasit, opravdu si kliďas nevím proč Tě paní Eva označuje za agresivního...   :[
Pod přezdívkou Hobby se skrývá pan Tomáš Gengela (taky se tu nechci jen skrývat) a opravdu mám s organizování zábav a různých společenských akcí velké zkušenosti.
Už od začátku jsem psal, že je to můj osobní názor na akci pořádanou v Grygově (nikomu ji nevnucuju) a zde na fórum jsem chtěl jen zabránit šíření bludu o tom jak akce "ulítlej fest" byla nepodařená, špatná a neprofesionální s cílem poškodit lidi, kteří se snažili o to, aby vše proběhlo ku spokojenosti návštěvníků, což si myslím se jim podařilo.  :potlesk:   
IP zaznamenána

Eva

• Nováček
  • *
  • Oblíbenost: +0/-1
« Odpověď #17 kdy: Září 01, 2009, 12:05:41 odpoledne »

Otázkou není, kdo to napsal, jen ty agresivní výpady mě trochu překvapily.

Že to na zábavách řve tak, že člověk neslyší vlastního slova (jak píše Janina), je pravda a spousta lidí tam právě proto nechodí. Možná byste se divil, kolik lidí by přišlo na tyto zábavy, kdyby tam hudba tak neřvala. Na dechovky už lidi nenalákáte, ale neřvoucí hudba by určitě měla mnohem větší úspěch.

Chci tím říct, že preferuji klid na obci (jak psal a smazal Hobby: za minulého vedení "zdechl pes"), než ty hlučné akce, které jsou slyšet až na druhém konci Grygova.
IP zaznamenána

Hobby

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #18 kdy: Září 01, 2009, 13:01:52 odpoledne »

nechtěl jsem být v žádném případě agresivní a ani vulgární, jestli to tak vyznělo omlouvám se (jsem trochu prudký  :)) ... taky mám rád na vesnici klid, ale párkrát za rok to přežiju a jdu si zatančit nebo spíše podpořit organizaci nebo sdružení, které akci pořádá.
IP zaznamenána

renda111

• Mladší člen
  • **
  • Oblíbenost: +15/-13
« Odpověď #19 kdy: Září 02, 2009, 19:08:43 odpoledne »

Tome tvoje náz.... se mi líbý, ale souhlasit v jedné věci nemůžu pan Chramosta je nejen agresivní ,ale i sprostý k občanům a nechápu, jak takový člověk je na místě místostarosty měl by se napřed naučit slušnému chování a pak teprve vystupovat jako veřejný politik zastupující naši obec mě mrzí že takové chování se nelíbý více lidem a nikdo se veřejne neprojeví nevím jestli se bojí ale proč????????Pak to kazí panu starostovi ,který to myslí dobře,ale díky němu se to nějak nedaří věřme, že se už moc dlouho projevovat nebude a uvědomí si,jak se má chovat nejen ke starším ,kde by to člověk očekával,ale i k té mladší generaci  :radost:
IP zaznamenána

Stránka vytvořena za 0.275 sekund, 24 dotazů.