:ko:Jsem opět čerstvě naprosto zděšená a rozhořčená, co se tady v Grygově děje. P.Dosoudil si řídí sám stavební práce Skansky a říká dělníkům, co mají dělat. Dnes ráno si přivedl několik dělníků ze Skansky a ti rozřezali náš plot zcela bez ohlášení a také rozřezali zídku a stromy u plotu, který je náš. Zjistila jsem, že p. Dosoudil si bez geodetického vyměření zabral navíc 2 m z našeho pozemku. Plot je zničený i zídka a nikdo z obce to nechce řešit ani pan Chramosta.Vjezd na příjezdovou cestu p. Dosoudilovi začala také dělat firma Skanska na příkaz obce a ani to dříve nebylo v plánu, aniž měl pozemek p. č. 541 ve svém vlastnictví a to jsem si na obci hned ověřila. Kdo tu řídí stavební práce, nějaký pan Dosoudil? Co je to za pořádek, jací jste hospodáři? Tento člověk sám nemá u domu plot a ničí ploty druhým a obec mu k tomu dala veškerou pravomoc. Zastupitelstvo je za vše zodpovědné. Prodali p. Dosoudilovi stavební parcelu za 100 Kč/m2 a sami nejlépe víte, že v Grygově je tato parcela hodnocená okolo 1350 Kč/m2. Jací jste to hospodáři?

Tímto jste občany obrali o peníze (asi o 165000 Kč), které se mohly investovat jinam, máte jich tolik? Doposud si p. Dosoudil neudělal na p. č. 541 nový plot a řekl mi, že ho ani dělat nebude, ať si ho uděláme sami a směje se mi do obličeje. Nechce udělat nejen nový plot ani vrata k vjezdu, chce nám otevřít celou zahradu, aby k nám kdokoliv mohl vejít a děti ani my a náš majetek nejsou takto zabezpečené. Kam jsme to došli? Nvíc je uprostřed vjezdu sloup vys. vedení od ČEZu a není z tohoto důvodu možné vjíždět autem na tento pozemek.Způsobili tyto problémy a teď to obec nezajímá, p. Chramosta, řekl, že si máme vyřídit vše mezi sebou. A kdo vydává pokyny firmě Skanska?Další věcí je geodetické nevyměření chodníku a vjezdu na pozemek č. 541, dělníci Skansky to udělali odhadem bez plánu, kde jste tohle viděli, to je normální v Grygově?Až jsem zavolala p. Chramostu, tak se pan geodet ze Skansky teprve o toto vyměřování začal zajímat a prý se na to teprve podívá na obci?!!! Obec by se měla více zajímat o stavební práce v obci a nejen o soutěže (skleněná popelnice aj.).Mrzí mě, že starosta neřekl pravdu o tom, že pozemek chci koupit za nabízenou cenu. Záleží Vám na lidech?To, co předvádí p. Dosoudil, je obraz vedení Obecního úřadu v Grygově. Každý si o tomto udělá

obrázek sám.Je mi jasné, že se chtějí zastupitelé na svých postech udržet co možná nejdéle, ale tímto si to jenom kazí. Stojí Vám za to p. Dosoudil? !!!