Dosiku,
máš pravdu, dost mě to vzteklo, nědělního sluníčka je mi líto, ale má unáhlená reakce není skutečně správným řešením.
Příspěvky nesmazal nikdo z redakce, protože to by zůstaly v koši, který není veřejnosti přístupný, odkud je možno je zase vrátit zpět. Taktéž v logu moderace fóra není jejich smazání zaznamenáno, což nasvědčuje nejspíše tomu, že celé fórum bylo někým obnoveno ze zálohy. To může z členů redakce udělat jen admin, u kterého jsem si ověřil, že tak neučinil.
Problém je zřejmě v nějakém technickém postupu společnosti poskytující webhosting. Podle mých informací jim zřejmě měsíční paušál nestojí za to, aby se nechali "malými" zákazníky jako je Obec Grygov příliš obtěžovat. Jakékoli jednání s nimi je dle sdělení Petra Chramosty na dlouhé lokte, i když jde o maličkosti. Přitom přístup na jejich server je co pár dnů přechodně nemožný (naposledy v sobotu večer několik hodin), co chvíli neodpovídá realitě časový Údaj a nyní asi došlo při nastavení správného času k tomu, že příspěvky, které byly napsány podle časového Údaje "v budoucnu" přestaly existovat. Nazval bych to černou dírou po naší přechodné virtuální existenci v budoucnu.