Hm, fakt blbé.
Dobrá, tak ještě dovětek, proč ta kritika: Naše milá česká společnost se vyznačuje zvláštním rysem. Kdo chodí na fotbal, je dobrý (ve smyslu "in"), kdo je manželce-manželovi nevěrný, je ještě více in. Proč ne, vždyť i jinak všemi vážený Mirek Topolánek a kdoví kdo ještě se tak chová, tak proč bych nemohl já, obyčejný český člověk, že? Ono to má ale pár háčků. Například děti těchto "in" lidí neví, čí jsou, neví, kdo že je to vlastně blbý, zda máma nebo táta nebo asi oba, rozpadlé rodiny potřebují více než jeden byt, aby měli kam od sebe utíkat, ale těch peněz taky moc není a tak se všechno látá přes sociální dávky a jedni, co ještě zvládáme a nehrabe nám z toho ještě tak moc, že můžeme chodit do práce, přispíváme na druhé. No a vtipy typu, který zaslal alguem, jen pomáhají malý český národ utvrzovat v přesvědčení, že jo, ta nevěra je v pohodě, normálka, vždyť je to dokonce snad potřebné, no a ten vtip je dobrý a budeme se mu smát, protože je náš, Mirkův a podobných, no prostě ze života jak naše blboučké seriály, kterými je snad denně zaplevelena televize. Jsem tu dobře ve fóru názorů, že? Tento je můj a myslím, že není špatné, když zazní.